Sila klik link bawah...

Saturday, December 15

Permainan Sahibba

Lama tak main permainan ni.. Melayan anak sedara dengan main game Sahibba ni.. Ok la juga untuk isi masa lapang waktu cuti sekolah ni... Kadang2 buntu juga.. :)


16 comments:

  1. lama tak main sahibba ni....susun2 perkataan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aishah : Akak pun dah lama tak main.. Best juga..dapat asah otak yang dah berkarat ni. :)

      Delete
  2. Nur sekarang di kampung ye. Kakak pun asyik ulang-alik ke kampung juga. Petang ini balik kg lagi anak-anak dan mak zah sejak Isnin dah kat kampung.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Zakie : Ye kak.. Bercuti di kg je. Salam takziah buat akak sekeluarga..

      Delete
  3. Siapa yg menang?

    Sahibba anak2 saya entah cukup lagi duitnya ke entah tak. Masalahnya lepas main bukan nak simpan baik2 .... huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saudara Yunus Badawi : Tentulah makciknya yang menang. :)

      Sahibba yang bina perkataan.. Kalau yang guna duit tu Saidina.. Biasa la budak2 memang malas nak kemas.. Main sekejap je dah boring. Mereka lebih suka main game di tab atau Ipad je..

      Delete
  4. yer la..lama betul tak main sahibba..dlu anak branak duk lawan main.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak WC : Tu la... Nur beli masa ada pameran di sek.. Ok juga lawan satu family.. aktiviti yg sihat.. :)

      Delete
  5. sahibba..saidina..memang dah lama tak main..hihihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daddy Ziyyad : Tunggu anak Doc dah besar nanti..bolehlah lawan main dengan diorang.

      Delete
  6. Salam kak nur..sy nak mnjemput ke rumah di bandar tenggara,esok,ahad,lepas magrib, ada mkn2 skit tuk birthday hakim..if ada kelapangan sila la dtg ye..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salina : Wslm.. Terima kasih atas jemputan.. Akak tak dapat nak datang la.. Maaf ye.. Moga majlis Salina berjalan lancar..

      Delete
  7. sahiba, saidina, dam aji, dam ular, congkak ... akak selalunya suka join budak2 lepas mereka exam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak ibuintan : Oh..ni mesti aktiviti lepas UPSR.. Kakak Nur kata budak2 agak boring main game ni, memanjang menguap je.. :D

      Delete
  8. Jeles nya... org cuti boleh rilek2 main game... Along ni cuti pun takda ujung2 tahun ni....

    ReplyDelete
  9. sy pun suka main sahibba ni tp main kt note aje..nak main yg real xde kawan kt umh..heheheh

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...