Sila klik link bawah...

Wednesday, December 12

12.12.2012

Cantik tarikh hari ni kan.. Nak mengabadikan kenangan pada tarikh yang indah ni.. 2 orang anak saudara Nur dilahirkan tahun 2012.. Kedua-duanya perempuan. Anak abang Nur lahir pada bulan September (Auni) dan anak adik (Aira) lahir pada bulan November. Syukur Alhamdulillah bertambah lagi ahli keluarga Nur untuk tahun ni.

Pada semua rakan blogger yang sudi singgah ke blog ni, terima kasih atas kunjungan dan komen anda.. In Shaa Allah Nur akan buat kunjungan balas ke blog rakan2 ye.. Jumpa lagi ye.. Selamat malam semua..

Gambar pertama tu gambar Aira dan gambar kedua tu gambar Auni.. Comel kan...



42 comments:

  1. tahniah ... comel kedua2 anak sedara Nur tu...dua-dua baby girl ke tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak ibuintan : Tq kak.. Memang comel... Ye dua2 girl.. :)

      Delete
  2. mmng comel baby ni..sama bln dngn akak..bln 12..he3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Yatie : Tak sama bulan la kak.. Sorang bilan 9 dan sorang lagi bulan 11.. ;)

      Delete
  3. Wahhh comeii!! Tahniah nur dapat anak sedara baru ;))

    ReplyDelete
  4. rasa terhibur melihat anak2 saudara..apatah lagi apb dpt melihat dan berinteraksi dgnnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Sal : Jarang dapat jumpa kak.. Sesekali je.. Ni pun dapat tengok gambar mereka je.

      Delete
  5. tahniah dapat anak saudara baru :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadiah Sidek : Tq Nadiah... :) Jaga kandungan baik2 ye...

      Delete
  6. comel lah !! pinjam pipi boleh tak?? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisah Idham : Tq Nisah.. Semua geram tengok pipi mereka.. :)

      Delete
  7. As salam.
    Cute!! Tahniah buat Nur sekeluarga :)
    Singgah dan follow sini ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Oh Oeya : Wslm kak.. Tq kak sebab sudi singgah dan follow blog ni.

      Delete
  8. salam..comel sgt..:)

    semoga sehat hendaknya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Knor : Tq kak.. Mudah2an mereka sihat.

      Delete
  9. Alahai comelnya baby2 tu....Tahniah! :D

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. Kak Sari : Betul tu.. tapi ramai yang pilih tarikh 12.12.12 untuk lahirkan anak..

      Delete
  11. Kalau anak perempuan wajib beli gelang emas atau rantai kaki emas

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saudara Azrin : Oh ye ke.. Rasanya mereka pakai waktu hari raya je nanti..

      Delete
  12. lawa tarikh ni..tahniah..anak sedara akak lahir 10.12 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Tihara : Mereka tak lahir tarikh ni, cuma tahun 2012.

      Anak sedara akak sebaya dengan anak sedara Nur..

      Delete
  13. Replies
    1. Gadis Bunga : Memang GB.. kejap je dah besar.. Muka pun dah berubah.

      Delete
  14. Comey2 anak sedara Nur ni. Macam emak sedara mereka jugak ... ngeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saudara Yunus Badawi : Oh terima kasih atas pujianmu.. hehe.. :)

      Delete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...