Sila klik link bawah...

Tuesday, January 29

How To Keep Your Kids Safe In Public Places


Source : FB
 
Ingatan untuk semua ibu bapa

 
 

9 comments:

  1. Kakak kalau ada budak terpisah dgn penjaganya siap kakak tunggu dia dari jauh bimbang kena culik Nur. Kalau kita dekat bimbang dia takutkan... bila nampak dia ok baru kakak tinggalkan - macam-macam sekarang ni..

    Eloklah Nur buat N3 ini.

    ReplyDelete
  2. Memang ngeri bila baca baca kes budak2 hilang ni kan... Ibubapa memang kena sentiasa berhati2... budak bukan boleh fikir bahaya ke apa..

    ReplyDelete
  3. Thanks for sharing Nur. Scary lah skang nih. Macam² kes. Parents kena berhati² & kena beri perhatian lebih pada keselamatan anak². Teringat masa anak bujang saya hilang 5 minit kat IKEA. Memang seriau.

    ReplyDelete
  4. mmg patot pon bgtawu mcm ni.sbb kes culik budak semakin byk

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum nur..
    Terima kasih, info yang sgt2 berguna..

    perkembangan terbaru mendiang william tu, saya hanya mampu urut dada...
    kalau fakta kesnya betul, sayu sangat memikirkan dia didera, ada tekanan mental seawal 6 tahun.dan kehilangannya mungkin jenayah terancang..

    Hmm...mudah-mudahan anak kita selamat dan kita pun selamat dari stress yang tak terkawal....

    ReplyDelete
  6. setuju ngan semua komen di atas..timeksih Nur...ni entry paling tepat!

    ReplyDelete
  7. stuju sangat... anak2 memang perlu dikawal dan diperhatikan selalu, macam2 bahaya menanti mereka di luar

    ReplyDelete
  8. bagus tips ni, sgt2 bermanafaat utuk ibu bapa

    ReplyDelete
  9. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...