Sila klik link bawah...

Wednesday, January 30

Makan di Secret Recipe AEON Tebrau City



Yang mana satu pilihan anda?
 
Minggu lepas sempat menjamu selera di Secret Recipe AEON Tebrau City.. Rambang mata nak memilih kek.. semuanya nampak sedap..


 
Choc Strawberry
 

Cappucino cheese
 

Choc fudge
 

Spring roll
 

 
Mushroom soup
 

Iced lemonade
 

Spinach Lasagne
 
 
AEON Tebrau City Shopping Centre
 
Sejak akhir2 ni memang buntu dan tak tahu apa nak tulis di blog.. Maaf ye pada yang sering datang.. Ada masa nanti Nur singgah semula blog kawan2.. Buku2 banyak nak kena tanda ni..
Jumpa lagi semua.. Terima kasih sebab sudi tinggalkan komen..
  
 
 

35 comments:

  1. Replies
    1. Kak KA : Kak KA, kalau sesekali makan, takpe kan... hehe

      Delete
  2. Terasa2 kesedapan hidangan itu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakcik Nur : Memang suka kek SR... ♥♥
      Kalau lama tak makan, memang teringin . ;)

      Delete
  3. sedapnyee.. tgk je dh sedap.. mesti sedap kn.. bila ler dapat merasa kek di secret recipes.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maria firdz : Memang sedap.. Jom terjah SR ;)

      Delete
  4. aduhai...terus teringin dah ni ha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Amanda Suria : Alahai.. sorry ye kak..sebab buat akak teringin nak makan.. ;)

      Delete
  5. awat nur tayang gambar kek ni...petang ni nak kena pi SR le nampaknye...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Ida : Wah.. Kak Ida terus nak pergi SR.. Hebat penangan entri ni .. hehehe

      Delete
  6. Replies
    1. Fiza Rahman : Maaf la ye sebab buat Fiza terliur..

      Delete
  7. saya suka tiramisu cake...tapi selalunya kat SR takde

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daddy Ziyyad : Oh sedap juga tu.. Selalu makan tiramisu kat mana tu??

      Delete
  8. Nisah suke Turkish Indulge..
    ermm sedap kak... hehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisah Idham : Akak tak pernah cuba lagi.. nanti nak try makanlah.. ;)

      Delete
  9. kat Kuala Lipis pun baru buka je secret recipe...punyalah ramai orang kat sana...maklumlah sebelum ni nak beli kena cari di raub dan bentong atau KL...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Ummiarissa Mahdi : Tentu orang Kuala Lipis dah lama sangat tunggu, sebab tu mereka suka ke SR...

      Delete
  10. wah, hebatnya kek2... secret recipe agak mahal brbanding dengan tempat lain,kan..betulkah???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Sal : Itu tak pasti pula Kak Sal... Pada Nur berpatutan.. Ikut selera masing2..Jika teringin nak makan, Nur lebih suka beli je..

      Delete
  11. Nur nak suruh pilih ke??? akak pilih semua Nur!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Sari : hehe... Samalah Kak Sari, Nur pun suka semua.. ♥♥

      Delete
  12. whuaaaaa.......akak suka semua! SEMUAAAA..............

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Queenie : Nur dah agak... Mesti Kak Q suka semua .... ♥

      Delete
  13. Replies
    1. Kak WC : Betul tu Kak Nor. Memang semuanya sedap..;)

      Delete
  14. salam Nur-sedapnya makan di SR ye..saya pun suka especially the cappucino cheese tu:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Zu @ MamaTiaMia : Wslm kak.. Memang suka makan kat sini.. Kalau Nur suka semua..:)

      Delete
  15. waduh..dap..daap..daaapnyer nur!!

    ReplyDelete
  16. fuh. memang sedap semuanya! tapi baru tengok je nih rasa peha dah mengembang dah! aishhhh~

    ReplyDelete
  17. kalau kesana,tak tau nak pilih yg mana,semunya nampak sedap dan sempurna..

    ReplyDelete
  18. Godaaannnn sungguh nihh.... (>_____<)

    ReplyDelete
  19. Salam...

    sedapnya kek SR tu...yang tu coklat indulgence kan? saya suka cheese kek die...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...