Sila klik link bawah...

Tuesday, January 1

Nikmati Pemandangan Indah di Tepi Pantai Lido

 Salam buat semua,
Sekejap sahaja masa berlalu, dah masuk tahun 2013. Ini adalah entri yang pertama untuk tahun 2013. Cuti sekolah dah pun berakhir.... Hari ini merupakan hari terakhir cuti sekolah. Esok semua pelajar akan memulakan sesi persekolahan yang baru untuk sesi 2013. Bagaimana dengan persiapan anak rakan2 sekalian? Moga semuanya berjalan lancar.
 
Nur nak sambung entri semalam. Biasalah kalau dah berada di tepi pantai, tentu banyak gambar yang dirakam. Menikmati pemandangan indah memang satu terapi minda. Al-maklumlah dah nak memulakan tugas di tahun baru. Jom lihat gambar2 yang Nur rakamkan.
 

 
 
 
Eh ada juga orang yang memancing..
 
 

 
 
 
 
Tq Anis sebab sudi temankan Kak Nur berjalan2 meronda bandaraya JB.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cuaca tidak menentu.
 
 

 
 
 

 
 
 
Inilah lokasi Nur waktu nak mengambil gambar seterusnya.. Lihatlah banyaknya sampah..
 
 
 
 Penuh sampah-sarap.. 
 

Inilah hasil gambar yang diambil..

 
My favourite pic...
 
 
 
Akhir kata, Nur ambil kesempatan ini untuk mengucapkan  "Selamat Tahun Baru 2013" buat semua yang mengenali Nur dan buat semua rakan blogger lama dan baru. Semoga tahun2 baru ini akan menjadi tahun yang lebih baik untuk anda semua. Kepada rakan2 blogger yang bergelar guru, "Selamat Bertugas"...
 
Terima kasih atas kunjungan dan komen2 anda.
Sampai jumpa lagi di lain entri. Wassalam.
 

14 comments:

  1. selamat th baru nur
    pantai yg cantik dicemari dgn sampah...sayang sekali

    ReplyDelete
  2. Selamat tahun baru dear....
    Cantik pemandangan kat pantai tu, tapi sayang ya dicemari sampah sarap....

    ReplyDelete
  3. Selamat tahun baru kepada Nur dan selamat kembali menganjar.

    ReplyDelete
  4. Teringat dulu kalau lalu di kawasan pantai Lido ni, ada org jual kepah/kupang ;)

    ReplyDelete
  5. Semalam ronda Lido hari ini ronda di sekolah dah... Tiga hari dah cuti lagi. Selamat bertugas di tahun baru Nur.

    ReplyDelete
  6. Best nya makan angin ya, life rupa nya kad thn baru nur tu!

    ReplyDelete
  7. Selamat Tahun Baru untuk Nur juga. Apa saja cabarannya, pasti akan kita redah dengan jayanya kan. Amiin.

    ReplyDelete
  8. slamat tahun baru Nur... slamat kembali ke skolah jugak


    wah... habis tak tak pusing JB tu?

    ReplyDelete
  9. oh..
    inilah gambar y nur bt u tahun baru..

    mmg super duper cunnnn


    nur..
    mmg geramkan tgk sampah

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum,
    Dah lama tak pi JB...last sampai pun lupa dah tahun bila, 2002 ke 2003 hu hu huhu

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...