Sila klik link bawah...

Monday, December 31

Ronda-ronda Sekitar Bandaraya JB

Salam buat semua,
Semalam Nur dan adik angkat, Anis meronda sekitar bandaraya JB.
 
Nak tahu kami pergi mana...
 
 
Sarapan kacang pool haji di Larkin Bomba.
 
 
 
 
Kemudian kami ke POPULAR di Johor Bahru City Square untuk tebus voucher yang dapat waktu Pameran Buku tempoh hari.
 
 
 
Lepas tu, kami lepak di tepi Pantai Lido.
 
 
 
 Singgah Danga Bay.
 
 
 Makan tengah hari kat Angsana.
 

Cuci mata di Dataran Bandaraya JB.
 
 
 
 
Eh ada pemain bola sepak Johor 2013 la..
 
Sebenarnya ada banyak lagi koleksi gambar.. Nanti Nur pos lagi ye.. Cukuplah setakat ni dulu sebagai intro. Entri ke Legoland pun tak sempat nak karang lagi. Sesi pendaftaran Tingkatan 1 dan Peralihan dah pun berakhir tadi.
 
Esok masih perlu hadir untuk mesyuarat panitia. Nur ambil kesempatan ni untuk mengucapkan "Selamat menyambut tahun baru 2013" buat semua rakan blogger dan pengunjung blog ni. Semoga tahun baru ini membuka lembaran baru untuk anda semua.  Terima kasih atas komen yang diberikan dan In Shaa Allah Nur akan ziarah blog rakan2 bila ada kesempatan nanti.
Sekian, wassalam
 

10 comments:

  1. lama saya tenung sarapan tu, sedap ea?? xpernah jumpa,,hehe

    ReplyDelete
  2. Selamat tahun baru kepada Nur dengan tugasan yang baru.

    ReplyDelete
  3. Salam my dear Dik Nur:)

    Selamat Tahun Baru..MOga 2013 menjanjikan yang TERBAIK buat kita semua...Amin...

    p/s:
    Dear..kiranya kita ni dah buka sekolah awal dahh ni kann...tiap2 ari ada meeting..huuu;)

    ReplyDelete
  4. laaa..yang tu rupanya pantai lido! saya singgah tapi tak tau nama, boleh? hahaha!!!!

    ReplyDelete
  5. kacang pool tu menarik..kat tpt akak takde..dapnye dik :)

    ReplyDelete
  6. slamat tahun baru Nur... jalan2 cuci mata sebelum jalan2 ke sekolah ke tu!

    ReplyDelete
  7. dat's a very interesting way to welcome the new year sis. pegi jalan2 sampai lebam. huhuhuhu. neway, dh lama I tak makan kacang pool tu. bila tgk your pic...rasa teringin pulak. ~hadeh!

    ReplyDelete
  8. Kelakar juga baca komen GB tu dia duduk dekat benar dgn Lido tapi tak tahu hihi... Nur bila nak ambil diary dan kalender dari kakak. Kakak ada banyak nie. Set hari inform kakak...

    Selamat menyambut tahun 2013.

    ReplyDelete
  9. Teringin sangat nak rasa kcg pool yg best. Tp everytime ke JB, mesti tak jumpa. Tak tau nak cari sebenarnya, hehehehehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...