Sila klik link bawah...

Tuesday, January 22

Speed test Unifi

Sangat puas hati dengan kelajuan Unifi... Berdesup-desup lajunya...

8 comments:

  1. hehe...welcome to unifi teacher...
    akak pun memula gitu gak...teruja sgt, lama2 bila dia nak slow, dia sloooowwww jugak hak3...

    arini pun beberapa kali slow lagi....kalau call technician, bukannya boleh dtg segera...tp kalau nak kita langgan dia, berdezuuppp dia dtg umah...
    adat org meniaga gamaknya....apa pun lebih baik sikit la dari line2 yg lain.......

    ReplyDelete
  2. Ye...samala sy pun pnguna unifi...laju dan puas ati...berbaloi2 rasa bila byr..

    ReplyDelete
  3. Kawasan saya belum ada lagi perkhidmatan UniFi.

    ReplyDelete
  4. waahhhh..ada unifi ya...
    saya nak pasang jugak kat rumah mak ayah kat Tmn U tu...tapi takde lagi Unifi

    ReplyDelete
  5. wah bestnye...psti bdesup2 jugak masuk ke blog ni..hehe

    ReplyDelete
  6. memang pantas..loading pun cepat,kan..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...