Sila klik link bawah...

Saturday, January 19

Novel Sehangat Asmara

 
 
 
Ini merupakan novel kedua daripada penulis Aisya Sofea yang telah kubeli selepas novel "Adam dan Hawa".
 
Ada ke rakan2 yang dah khatam novel ni berkali-kali?
 

15 comments:

  1. Patut rasa terpanggil je nak dtg sini.. hehe..

    ReplyDelete
  2. meh bagi pinjam kat akak, akak boleh khatam tiga kali sehari, hehe...

    ReplyDelete
  3. suka sgt novel2 dia.....kbnykn mmg best@....same like siti rosmizah...;))

    ReplyDelete
  4. Da bnyk kali khatam kak....hehe....
    Kat umh sy nie...novel lama....cover putih ada bntuk2 kaler pink tu.....kira cover bru ni cntik skit la....

    ReplyDelete
  5. saya pernah baca novel ni tapi dah lupa cerita dia... tak pe nanti nak tengok drama kat tv pulak

    ReplyDelete
  6. Akak dah ada novel ni dan dah baca 2 kali...sgt2 menyentuh hati tau...

    ReplyDelete
  7. best buku ni?? jika ada masa, akak pun rajin bca novel anak..

    ReplyDelete
  8. dah lama tak melayan novel..
    >> dgr cite sehangat asmara ni best kan...

    ReplyDelete
  9. best cetenya... memang tak rugi beli

    ReplyDelete
  10. assalam nur..masa acik beli dulu cetakan pertama..kulit dia lain..dah lama sangat baca dah..nak kean ingat balik jalan ceritanya..dulu acik beli semua novel tulisan aisya sofea ni

    ReplyDelete
  11. slmt membaca.. cerita pun nk kuar kat tv dah

    ReplyDelete
  12. Yg nie akak tak pernah baca lagi. Pasti best.

    ReplyDelete
  13. best novel ni..tp tu la, dah lama x baca novel...bz...hehe

    ReplyDelete
  14. wak pon dh lama x baca novel.. ehHHe

    ReplyDelete
  15. aduii...rajinnye sis baca novel.
    kita ni kerja dekat library...punyalah melambak novel kat level atas tu,
    tapi xpnh sentuh.
    student kat sini sikit punya lah menggali nak cari yg paling best.
    tapi kita...alamat tunggu citer kuar kat tv aje la. hihihi

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...