Sila klik link bawah...

Tuesday, February 19

Legoland

 
 
Ada yang pernah naik bot ni di Legoland?
 
p/s : Masih belum ada mood nak edit gambar2 masa bercuti di Legoland. Ada ke yang pergi Legoland masa cuti CNY hari tu?
 

8 comments:

  1. waaa tak sbr nak baca entry ur cuti2 legoland :) besh tak?

    ReplyDelete
  2. me pernah naik bot ni tapi kat tema tema kat UK :)

    ReplyDelete
  3. blom ada rezki nk ke legoland...ttunya bestkannnn...tengah hangat dpasaran tu.

    ReplyDelete
  4. Dah jauh ni....takde harapan rasanya nak pergi. Katanya mahal semua2nya kat sana, betul ke?

    Kakzana belum sempat lg nak kirim brg tu Nur, silap2 sampai balik johor semula...hehe.

    ReplyDelete
  5. CkLah belum sampai sini. Tanya anak semua macam tak teruja. Dah besar kot...lain minatnya. ^-^

    ReplyDelete
  6. bestnyer.. maaf lah x sempat nak BW & singgah selalu kerana kekangan waktu !

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...