Sila klik link bawah...

Wednesday, April 3

Keletah Anak2 Saudaraku (Part 2)

 
Awat muka masam je...
 
 
Hobi baru Auni.. Hisap jari kaki.. Masa ni Auni baru bangun tidur.

 
Suka genggam tangan macam ni kalau diagah.. Macam nak wish Gong Xi Fa Chai je..
 
 
 
Kenapa la asyik ambil gambar Auni je..
 
 
 
 
 

 
 Lagi aksi yang sama...
 
 
Baring pun buat aksi yang sama...
 
 
 
Zahra dan adiknya, Auni.

 
 

Ini sepupu Auni, Nasuha Aira..
 
 
Sukanya dia...
 
 
Salam buat semua,
Apa khabar semua? Harap semuanya sihat.. Nur mohon maaf kerana dah jarang update blog dan singgah blog kawan2. Kesibukan melanda dan tak tahu kenapa malas sangat nak update blog sendiri. Ini pun gambar lama yang dah berkurun ada dalam draft... Baru sempat nak publishkan. Gambar ni diambil sewaktu cuti Tahun Baru Cina tempoh hari..
 
Pada rakan2 yang sudi singgah dan tinggalkan komen, terima kasih banyak ye.. Terharu sebab rakan2 sudi singgah ke blog yang dah hambar ni.
 
Cuaca sekarang ni agak panas kan.. Memang tak kering peluh sepanjang masa.. Anak2 didik Nur asyik mengeluh panas dan cepat penat. Ramai juga yang menahan mengantuk bila tiba waktu tengah hari. Kelas tambahan Tingkatan 5 yang diadakan pada petang tadi pun tak ramai anak2 muridku yang hadir iaitu18 orang je berbanding 27 orang pada minggu lepas. Mungkin tak selesa nak duduk lama di sekolah. Tahniah buat anak2 muridku yang gigih hadirkan ke kelas tambahan. Belajar rajin2 ye.. Pecahkan rekod SPM tahun 2012.. Cikgu doakan kalian berjaya..
 
Syukur Alhamdulillah subjek Sains SPM 2012 telah mencatat peningkatan dari segi peratus lulus dan GPS. 46 orang telah mencapai keputusan cemerlang (gred A+, A dan A-) untuk subjek Sains.. Moga Nur dan rakan2 sejawat akan lebih bersemangat dan tidak jemu mendidik dan membimbing anak2 murid ni agar prestasi pelajaran mereka meningkat dari semasa ke semasa.
 
Ok semua, sampai jumpa lagi di lain entri.. Jaga diri ye.. Wassalam.
 
 
 
 
Begitu tekun anak2 muridku menyiapkan latihan tanpa sedar yang cikgunya pula sibuk mengambil gambar mereka. Pelajar lelaki lebih ramai yang hadir berbanding pelajar perempuan..13 orang lelaki dan 5 orang perempuan.. Agak pelik kan.. Syabas buat semua yang hadir... Cikgu bangga dengan kalian semua..
 

7 comments:

  1. comelnya dia mcm2 aksi... Tahniah peratus lulus meningkat...selamat mengajar...:)

    ReplyDelete
  2. baby umur cam tu la tengah best nak melayan.... comelll

    ReplyDelete
  3. hehehe comey sungguh baby2, murid2 dan cikgu ni !

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Nur,

    Apa kabar? Semoga sihat & segalanya yg terbaik buat Nur pada masa ini dan yg akan datang....

    Kalau bby2 pun suka tgk bby2 lain...yg bukan bby ni pun suka tgk bby...Sebab bby ni aura dia positif...org mesti suka bby...

    ReplyDelete
  5. bukan Nur saja... blogger cikgu memang sibuk tak terkata sekarang ni


    moga anak2 didik Nur cemerlang dalam SPM nanti

    ReplyDelete
  6. Tak mustahil kejayaan boleh dirangkul Nur bila cikgu dan anak-anak didiknya gigih dan rajin. Kakak doakan aje...

    Rinduuuu lama tak jumpa:)

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum nur...comelnya...;)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...