Sila klik link bawah...

Friday, April 12

Terapi mata

Salam buat semua,
Apa khabar semua?.. Sekali lagi Nur lama menyepi.. (ada ke yang mencari.. perasan sungguh diri ini kan... hehe.. ). Maaf sangat2 sebab seperti biasa memang tak sempat nak tulis cerita terkini dan begitu sibuk dengan tugas2 di sekolah. Kebetulan minggu hadapan ada "Program Pengarah Turun Padang". Masing2 tak menang tangan menyiapkan fail2 yang ada dan seakan tak cukup masa untuk membereskan semuanya... Semasa sedang mengemas kini fail2 gambar yang ada di dalam external, terjumpa gambar yang cukup menenangkan fikiran. Gambar2 ni dirakam kalau tak silap oleh anak muridku pada tahun lepas sewaktu menghadiri aktiviti ko-kurikulum di luar kawasan sekolah. Tenang je melihat keindahan alam... Memang diri ini sangat memerlukan terapi setelah sibuk dengan tugas2 rutin seharian. Nur harap rakan2 blogger semua sihat2 hendaknya. Jangan lupa pada Nur ye.. Moga anda juga suka akan gambar2 di bawah ini.. Selamat berhujung minggu semua.. Esok cikgu-cikgi di sekolahku kena hadir aktiviti ko-kurikulum.. Jumpa lagi ye. Wassalam.
 
 



 
 
 
 
 



 
 

 



12 comments:

  1. assalamualaikum nur...cantik2 gambarnya...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Mas Zull : Waalaikummussalam kak.. Terima kasih kak.. Gambar ni bukan Nur yang ambil.. Mujurlah akak pun suka..

      Delete
  2. Memang cantik dan mendamaikan.
    Buah senduduk masa kakak kecik dulu bila masak kakak makan tau Nur. Sampai birat-birat bibir. Cuba bagi budak sekarang boleh termuntah agaknya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Zakie : Terima kasih Kak Zakie.. Boleh makan ke buah senduduk tu?... Entah2 budak zaman sekarang tak kenal pun buah senduduk...

      Delete
  3. Cantiknya gambar.
    Damai...teringat waktu di kg Dulu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak kasihredha : Tq kak.. Lama akak menyepi..

      Delete
  4. mmg cantik2 pic nyer ! mendamaikan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Kesuma Angsana : Tq kak KA.. Kalau tengok je gambar macam ni, kita rasa lebih relax..

      Delete
  5. Memang terapi sungguh. Sejuk mata tgk gambar2 nih...cantik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fiza Rahman : Tq Fiza.. Memang tenang dan damai je kan... Syukurlah ramai yang suka gambar ni.

      Delete
  6. cantiknya gambar2 tu..sejuk jer mata memandang...

    ReplyDelete
  7. Terapi mata penenang jiwa.akak suka...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...