Sila klik link bawah...

Monday, April 8

Sejuk betul malam ni...


Nota dan latihan yang dah siap di"stapler" untuk 2 kelas Tingkatan 5.. Harap anak-anak muridku akan bersungguh-sungguh melengkapkannya dan tak banyak karenah atau ragam.. Latihan ni untuk persediaan untuk Peperiksaan Pertengahan Tahun pada bulan hadapan.. Kalaulah ada mesin pengetip dan susun kertas soalan ni kan bagus.. Betul tak? (Rakan2 blogger cikgu setuju tak...?)

Published with Blogger-droid v2.0.9

24 comments:

  1. setuju sgt2 cikgu..

    moga cikgu2 semua sehat walafiat dn dpt teruskan usaha murni demi anak bangsa...all the best to you!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Queenie : Tq kak sebab mendoakan. Moga kami diberi kekuatan untuk menempuh cabaran yang mendatang..

      Delete
  2. kunjungan perdana gan..
    salam kenal dan sukses terus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Situs Top Info : Tq Situs atas kunjungan... :)

      Delete
  3. Kalau ada lebih-lebih soalan/kertas bolehlah campak pada kakak satu untuk Nurienne mencuba juga Nur...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Zakie : Boleh je kak.. Kalau Nurienne nak, nanti Nur simpankan 1 copy...Bila kita nak jumpa??

      Delete
  4. Replies
    1. Kak Kesuma Angsana : Kak KA, biasa je ni kak.. Siapkan latihan untuk pelajar memang dah jadi tugas rutin kami... ;)

      Delete
  5. Replies
    1. Kak Nor @WC : Hehe.. Dah agak.. Kak Nor mestu setuju..;)

      Delete
  6. bestnya hujan! bilala nak hujan lebat sini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Nor @ WC : Kat JB, kerap hujan waktu petang..

      Delete
  7. as salam Nur, nanti singgah umah amik award.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Nasya : Wslm.. Tq kak.. erk.. Sorry sebab Nur lupa nak ambil award. Nanti Nur angkut ye.. Tq so much atas ingatan.

      Delete
  8. salam mesra dan salam kenal dari bunda..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Bunda @KN : Salam perkenalan kak.. Tq sebab sudi singgah blog ni..

      Delete
  9. Cuaca sejuk...tidur tentu lena hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Zaitun : Oh.. itu sudah pasti.. :)

      Delete
  10. assalamualaikum nur....betul tu...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Mas Zull : Waalaikummussalam.. Siapalah yang nak sponsor mesin tu yek.. ;)

      Delete
  11. Betul tu. Good luck utk anak2 murid cikgu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fiza Rahman : Tu la Fiza.. Kalau ada mesin tu, senang sikit .. Lebih efisien...;)

      Delete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...