Sila klik link bawah...

Friday, June 14

Kad Hari Guru dari Pelajar

 


Kad Hari Guru ciptaan pelajar2 sekolah Nur.
Kreatif kan mereka.. (maaf sebab gambar kurang jelas.. )
 
Warga sekolah Nur sedang sibuk dengan acara akhir sebelum sukan. Tak lama lagi ada Hari Koperasi, Hari Terbuka dan Hari Sukan.. Berderet aktiviti... Minggu depan mesyuarat Post Mortem Peperiksaan Pertengahan Tahun.. Tarik nafas dalam-dalam.......... Nampak gaya blog bersawang lagi..... :(
Maaf ye semua.. Insha Allah ada masa Nur singgah blog rakan2 blogger yang sudi tinggalkan komen..  Ni pun Nur sedang gigih siap laporan Post Mortem, kena submit esok.. Selamat malam semua.. Terima kasih kerana sudi bertandang ke blog ni..
 

10 comments:

  1. Salam dik..
    sungguh kreatif anak2 didik..:)

    Dik..
    rasanya blog akak dah lama bersawang..aduhai..
    ;)

    ReplyDelete
  2. Lawanye kad
    kreatif nye anak-anak didik ye
    appriciate cikgu yang bagi ilmu
    mesti terharukan
    jemput meriahkan blog saya ye
    saya ni newbies blogger
    umielman.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. kreatifnya anak2 murid ni ya.. cantik n cute kad tu.. ;)

    ReplyDelete
  4. Sure happy kan nur tanda di hargai oleh murid2

    ReplyDelete
  5. Pelajar zaman sekarang kreatif dan bahan-bahan untuk membuatnya pun banyak. Mungkin pengaruh dari Jepun dan Korea.

    ReplyDelete
  6. Seronok jadi cikgu kan Nur? selalu diraikan, meraikan tapi sibuknya pon boleh tahan. Lama tak jengah sini, sibuk juga kakpb ni.

    ReplyDelete
  7. seronok cikgu nur kita bila sesekali diraikan dan dapat kad yg cantik dari anak murid :)..banyak betul tugasan sbg guru..harap nur sihat selalu dan dapat berikan yg terbaik utk anak didik nur :)

    ReplyDelete
  8. Itu yg seronok jad cikgu ni kan !

    ReplyDelete
  9. As salam Nur,

    Apa khabar? Marya pun dah jarang berblog skrg... jenguk kwn2 pun mana yg sempt shj takut2 juga ade yg berkecil hati...take care ye :)

    ReplyDelete
  10. sori lmbt...slmt hari guru kak...mesti dpt byk hadiahkan

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...