Sila klik link bawah...

Saturday, June 8

Cuti-cuti di Kampung

 
 
 

Bubur nasi
 
 
 
Sebelum balik kg, kenalah selesaikan kerja2 menanda untuk 5 kelas... Rasanya semua cikgu yang nak bercuti takkan tenang hatinya bila kerja belum disiapkan...


 
 Pemandangan waktu matahari hampir terbenam.. (Gambar ni guna hp camera je..)
 
 
Salam..
Apa khabar semua? Masih bercuti lagi ke? Cuti sekolah hampir melabuhkan tirainya.. Sekejap je masa berlalu.. Nur banyak habiskan masa cuti di kampung.

Ikutkan hati nak upload banyak lagi gambar.. tapi nampaknya line internet di kg kurang memuaskan.. Nak share banyak juga ni.. Nak tak nak, kita kena sambung untuk entri berikutnya..

Akhir kata, Nur ucapkan ribuan terima kasih yang tak terhingga buat rakan2 blogger di atas ucapan sempena Hari Lahir Nur tempoh hari.. Moga Allah memberkati anda semua.
 
Sekian, wassalam.

8 comments:

  1. Esok hari akhir cuti semester. :-)

    ReplyDelete
  2. yeay! ari ni akak dh gi sekolah.ptg ni kursus lagi huhu!

    ReplyDelete
  3. dah abis cuti sekolah ye..mulakan rutin mcm biase..

    ReplyDelete
  4. Selamat kembali ke sekolah cikgu!


    :)

    ReplyDelete
  5. Dah naik sekolah pun ye Nur.. Cuti pun busy apa lagi bila naik sekolah.

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Cikgu Nur....
    Mesti dah busy bila sekolah dah dibuka semula kan...:)

    Saya dah lama tak ke Kluang..
    Teringin nak pergi...nak pekena roti bakar & kopi kat stesen keretapi Kluang :)

    ReplyDelete
  7. assalamuaalaikum nur...selamat bercuti yer...;)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...