Sila klik link bawah...

Sunday, June 2

Syukur atas kemenangan Pasukan JDT...

Tahniah buat semua pemain, jurulatih dan penyokong2 Pasukan JDT. Sungguh bermakna kemenangan pasukan JDT kali ni... Semacam hadiah sempena hari kelahiranku.. 29 Jun penentu segalanya.. Pasukan JDT tidak mudah menyerah kalah.. ♥♥

p/s: Bangga dengan semangat penyokong2 di Stadium Bukit Jalil yang tak henti2 bersorak menaikkan semangat pemain2 Johor.. bergema satu stadium. :)

Published with Blogger-droid v2.0.10

19 comments:

  1. Akak x tengok
    Btw Tahniah pd yg menang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Kasihredha : Tq kak.. Akak tak minat bola ye.. Takpe kak.. Yang pasti perlawanan akhir nanti tentu hebat sebab pasukan Johor DT akan menentang pasukan Kelantan.

      Delete
  2. Yey...timur bertemu selatan....TRW vs JDT =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Viva : Kita tunggu 29 Jun nanti.. Lama juga tu.. Cik Viva sokong siapa??

      Delete
  3. Lama tak masuk sini... rindu nya dgn Nur... HAPPY BIRTHDAY cayang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Alongroz : Tq so much sis atas ucapan.. :) Senang2 datang la blog ni.. ;)

      Delete
  4. assalamualaikum nur...betul tu minta2 final pun JDT menang juga...luaskan kuasa mu...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Mas Zull : Wslm kak.. Memang harap JDT menang.. :)

      Delete
  5. Happy birthday Cikgu Nur :)

    Yeayyyyy!! JDT menang...:)
    Saya tgk live kat TV dgn geng2 blogger malam tu masa gathering blogger di rumah Dato Abdullah kat Bangi..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daddy Ziyyad : Tq Doc.. Tentu happening bila tengok ramai2kan..

      Delete
  6. Nur sama tarikh birthday dengan adik ipar akak. Happy birthday in advance yer....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Aziela : Tq kak.. Actually birthday Nur dah lepas kak-2 Jun.

      Delete
  7. Happy belated birthday Nur. Meh sini kakak belanja sepotong kek. Lama betul tak bersua.
    Kakak pun tengok temankan abang depan tv. Memula macam dah nak kalahkan sedih... tapi menang yeay!!

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah..berkat kerja keras. berkat kesabaran n keikhlasan membuahkn hasil..alhamdulillah..

    ReplyDelete
  9. bangga dgn kejayaan JDT haritu...Luaskan Kuasamu masa final nti yer..johorian

    ReplyDelete
  10. Hai Nur...apa khabor?....Happy belated birthday. Lama gak tak singgah sini. Johor menang....

    ReplyDelete
  11. Saya x ikut pasal bola...hihi apapn tahniah...dan hepy belated besday...:)

    ReplyDelete
  12. Tahniah utk JDT..
    Nanti jumpa ngan TRW pulak ya..

    ReplyDelete
  13. Happy belated birthday utk Nur...
    Semoga sntiasa di bwah limpahan rahmat-NYA..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...