Sila klik link bawah...

Thursday, August 1

Aiskrim dan Burger

Entri hari ni cuma edisi mencuci mata..
Harap maaf andai kalian baca entri di waktu siang hari...
 
 
Aneka pilihan aiskrim..
 
 
 Aiskrim yang jadi pilihanku

 
 
 
 Ini aiskrim 3 perisa...

 
Makanan segera pun jadi pilihan..
 
 
Gebu sangat burger ni..


Semua makanan ni dibeli waktu di Mekah..
 

11 comments:

  1. baru terfikir nak makan burger...sekali tgk ada tayang burger kt sini..

    ReplyDelete
  2. Baru sahaja menghabiskan saki baki ais krim. :-)

    ReplyDelete
  3. Wahhhh sedPnya....macam2 eskrim yg ada..mnggoda betul ni..

    ReplyDelete
  4. Seronoknya makan tanpa was2 di luar negara kan...

    ReplyDelete
  5. mak x try roti canai kat felda restaurant tu keeww..,eHHHee

    ReplyDelete
  6. Kalau ikut tekak kakak aiskrim sana memang sedap sangat sebab texture dia sangat lembut dan halus kan Nur. Tapi burger dia pulak kakak kurang suka tapi kalau syawarma dia kakak setiap hari beli dan sarapan dgn itu. Roti dia bila kena inti dia tu yg kakak suka... alahai terkenang pulak.

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum nur...sedap nyer tengok aiskrim tu...:)

    ReplyDelete
  8. sedap sungguh ni . slm singgah & ucap selamat hari raya maaf zahir & batin yer !

    ReplyDelete
  9. Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...