Sila klik link bawah...

Monday, February 21

Sedap air jus durian belanda..

Salam buat semua,
Hari ni Nur bertungkus lumus menyiapkan fail2 kerja kursus pelajar-pelajar untuk pemantauan esok. Seharian berada di sekolah, badan terasa sangat letih.

Teringatkan yg Nur ada membeli jus buah durian belanda daripada rakan di sek. Buah ni mengandungi banyak khasiat antara untuk mencegah kanser. Lihat entri Nur tentang buah durian belanda ni, klik SINI Sungguh sedap air jus ni bila ditambah dengan ais.. perghh... memang sangat nyaman...

Hari ni nak tidur awal.. Pada rakan2 yang meninggalkan jejak & komen. Nanti Nur akan balas kunjungan ye.. Jangan serik datang ke blog ni ye..

Selamat malam..

p/s : Berdebar2 menanti keputusan SPM yang akan diumumkan pada hari Khamis nanti (24 Februari 2011).. Tak lena tidur dibuatnya....  :)


 Credit picture : Google search
Air jus durian belanda.. sedap sungguh... yummy.. :)

9 comments:

  1. sedap nampak. mana boleh dapat ni.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Buat Misza,
    Rakan saya yang menjualnya. Dia tinggal di Skudai, JB.

    ReplyDelete
  4. Thx Nur.
    betul ke spm 24 ni. berdebar gak ni. anak sulung spm thn lepas.

    ReplyDelete
  5. terasa nyaman kat tekak ni..
    confirm ke SPM umum 24??

    ReplyDelete
  6. kakyong suka durian belanda.. mengidam ni masa mengandung anak pertama.. mujur la dapat... habis sebiji dikerja kan sorg diri... ekekkek

    ReplyDelete
  7. fda tak makan durian... jd durian belanda pon fda tak makan sbb nama dia ada durian.. hehehe...

    salam kenal. jemput singgah blog fda

    ReplyDelete
  8. betull! jus kaw2 nyer pekat.. sedappp..

    ReplyDelete
  9. Buat Kak Misza,
    Sama2 kak.. Good luck untuk anak akak tu.

    Buat whitecappuccino,
    Itu Nur tak pasti, berkemungkinan besar kot.

    Buat Kak Yong,
    Wah mengidam buah ni rupanya.. nasib baik tak mengidam benda pelik-pelik.. hehe.


    Buat fda,
    Ruginya tak makan durian & durian belanda.. Sedap tau.. :)

    Buat Astina,
    Memang pekat & sedap sangat...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...