Sila klik link bawah...

Monday, May 2

Bercuti di Kampung

Salam buat semua,
Tentu ramai yang menghabiskan masa bercuti di kampung. Seronok sangat kerana dapat menghabiskan masa bersama ahli keluarga dan anak2 buah. Riuh rendah rumah ibu dan ayah Nur di kampung dengan suara cucu2 yang pulang bercuti.  Semalam Nur window shopping bersama kakak Nur dengan anak2nya sekali di Kluang Mall.  Petang ni Nur dah nak pulang semula ke JB. Sekejap je masa berlalu. Harapnya keadaan di lebuh raya tidak sesak. Jumpa lagi di lain entri. Wassalam.

Sedapnya buah mangga yg masak ranum

Juadah makan tengah hari.

Menu sarapan pagi ni.

Anak buah Nur.. Nazmin dan abangnya, Nabil.

Comelnya Nazmin.. Pemalu orangnya tapi pantang nampak kamera tersangat la sporting..

Ni Zafry anak pada abang Nur yg kedua.


Hi makan coklat la pulak..

5 comments:

  1. Salam,

    Sedapnya pisang goreng cicah kicap pedas. Teringat zaman sekolah di JB dulu

    ReplyDelete
  2. amboi kiut2nya...
    menghiburkan..
    selamat pulang ke kampung..

    ReplyDelete
  3. Waaa..kalau dah ramai-ramai..hidangan dia pun dah macam kat restoran ye Nur...meriah sungguh...

    ReplyDelete
  4. Buat Teratak Hami,
    Kalau takde sambal kicap tu, kami semua tak lalu nak makan pisang goreng tu. Mesti kena ada juga.. Pernah belajar di Johor ke? Kat mana tu?

    Buat Kak Sal,
    Terima kasih kak atas pujian.. Seronok dapat bercuti di kampung.

    Buat Kak Rahiza @ Cikgu Nurin,
    Betul tu kak.. Keluarga besar mesti kena masak banyak, nanti tak cukup.. hehe..

    Buat Kak Yong,
    Bolehlah tu kak.. Ada cuti 3 hari. Dapat la hilangkan kerinduan dengan ibu dan ayah di kampung.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...