Sila klik link bawah...

Tuesday, May 3

Pengat Pisang kegemaran..


Cuma nak tayang pengat pisang kegemaran Nur.. air tangan ibu tercinta.. Sedapnya. Puas sebab dah lama teringin nak makan.. Tapau satu bekas bawak balik JB hehe...

7 comments:

  1. Kalau emak yg masak apa je memang sedap. Kakak suka apa saja kuih berasaskan pisang....

    ReplyDelete
  2. fav sy juga ni kak.. lama tak buat.. aduhai teringin lak

    ReplyDelete
  3. nyumm...sedapnye...
    air tgn ibu mmg always the best ;)

    ReplyDelete
  4. Memang best kalau dapat makan hasil air tangan ibu kita sekali sekala. Mmm, sedaaapp...

    Terima kasih sudi datang dan beri komen. F1 kat Singapura nanti Nur pergi ke? Kalau pergi, kita jumpa di sana ya... ;)

    ReplyDelete
  5. aish..malam² ni..buat terliur je nengok..hehe

    ReplyDelete
  6. sedapnya pengat..
    teringat dgn roti
    sya suka makan ngn roti..

    ReplyDelete
  7. Buat Kak Zakie,
    Memang betul tu kak.. Kalau waktu cuti, masing2 request menu2 kegemaran untuk dimasak oleh ibu tercinta. Nur pun suka juga masakan berasaskan pisang.

    Buat Eida,
    Kak Nur pun dah lama tak dapat makan. Puas rasa bila dapat makan air tangan bonda tersayang.

    Buat Ummie Hanie,
    Betul tu.. Sesiapa pun tentu suka masakan ibu masing2 kan..

    Buat Shasha Catering,
    Sama2 kak Shasha.. F1 di Singapura kami tak pergi la kak.. Maaf ye..

    Buat N@m@an,
    Maaf la ye.. buat orang lain terliur la pulak.. hehe..

    Buat Kak Sal,
    Kalau Nur suka makan bila dah masukkan dalam peti sejuk.. Sedap sungguhhhh!!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...