Sila klik link bawah...

Wednesday, June 8

Sedapnya dapat makan masakan ibu

Salam buat semua,
Apa khabar semua? Tentu ramai yang sedang menghabiskan cuti di kampung kan.. Peluang yang ada ni dapatlah Nur menikmati hidangan  air tangan bonda tercinta. Lama dah Nur teringin nak makan lauk ni..
Nak tahu apa..


Nilah dia menu makan tengah hari kami hari ni. Melepas gian nak makan sayur asam pedas batang keladi.. Memang sedap..

Bubur sum-sum kegemaran ibu tercinta.

Malam tadi terbaca entri ni dari Miss Geli.. Entri tulisannya menjadi bahan bualan gara2 penangan drama Nora Elena. nak tahu kenapa ramai yang share dalam fb, silalah klik di SINI.

Ok jumpa lagi di lain entri. Wassalam.

7 comments:

  1. Setuju...masakan emak sendiri adalah paling best....

    Ayam goreng ke tu Nur? nampak sedap...emak Nur campur apa nak jadikan dia merah kehitaman tu? sedap betul akan nampak....

    ReplyDelete
  2. Betul tu. Memang terbaekkkklah bila dapat makan masakan ibu ☺☺

    ReplyDelete
  3. Buat Kak UmmiRosma,
    Yup betul tu Nur setuju sangat... Entri seterusnya khas untuk akak.. Memang akak patut cuba, sedap sangat.. My favourite dish..

    Buat fiza,
    Betul2.. setuju sangat.. Terbaek!!!!

    ReplyDelete
  4. Thanks Nur...akak happy sangat..
    *hugs*

    ReplyDelete
  5. Buat Kak UmmiRosma,
    Your welcome sis.. Suka tengok orang happy.. :)

    ReplyDelete
  6. erm sedap sedap...ni yang buat tak sabar nak balik kampung rasa masakan bonda tercinta...dah lama tak makan masakan bonda..ye la dah ada wife sekarang ni kan kan....

    MOD: lapar..sedey

    ReplyDelete
  7. Buat Saudara lack Handler,
    Kalau ada masa, luang2kanlah masa untuk balik ke kampung. Lepas ni saudara bolehlah minta wife masakkan lauk ni.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...