Sila klik link bawah...

Monday, January 30

Alahai.....


Salam buat semua..
Hari ni diriku serba tak kena bila laptop "merajuk" sejak pagi tadi.. huhuhu..
Sampaikan kuterpaksa menyiapkan paper work untuk post mortem esok di siber cafe. Bingit benar telinga dengan bunyi bising daripada permainan video game online. Disebabkan keadaan terdesak, terpaksalah ku abaikan hiruk pikuk dalam siber cafe tu. Nak dijadikan cerita, dua orang anak muridku telah ter'kantoi' sedang leka bermain game online dengan berpakaian sekolah. Boleh buat muka selamba je bila cikgu dia menegur... Sabar jelah, ni mesti tak maklum pada ibu bapa. Alahaiiiiii......

Hmmm rasa-rasanya, apalah agaknya perasaan mereka waktu tu..

Hampir sejam juga mereka meneruskan pertempuran sengit mereka berdua secara online. Geleng kepala ku dibuatnya dan geram pun ada.

Oklah, tutup cerita tu. Baru sebentar tadi, barulah laptopku selesai di'format' dan boleh beroperasi semula.

"Tq my dear sebab tolong formatkan laptop.."

Ok jumpa lagi di lain entri. Wassalam.





5 comments:

  1. Assalam nur..alhamdulillah cepat laptop beroperasi semula..acik dulu tunggu 10 hari..pun masih ada yang tak siap...masih lagi bisu tak keluar suara.

    ReplyDelete
  2. budak2 skang..tak diherannya kalau cikgu tegur..kita pulak yang macam takut ngan diorang..yela...silap2 mak ayah diorang datang serang plak..masuk tv3..glemer gitu =)

    ReplyDelete
  3. huhu tak segan langsung dgn cikgu mereka ek..
    parents sepatutnya pantau pergerakan anak2..anak2 tak balik umah lepas sekolah
    pun boleh buat selamba..susah mcm tu kan

    ReplyDelete
  4. Saya tidak ada masalah kalau hendak memperbaiki atau format hard disk. Memang mudah dengan format sebab clean install. Biasanya saya akan cuba perbaiki dahulu sebelum formating. Dari veri Windows 95 saya sudah melakukan pemasangan sendiri.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...