Sila klik link bawah...

Tuesday, April 17

Just Do It!



1) Print this out


2) Paste it on your wall


3) Remind yourself to be productive, every single day ! :)


Source : FB

14 comments:

  1. One of the way to motivate our staff as well... kakak also got this via email.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buat Kak Zakie,
      Betul kak.. Moga staf akak lebih bersemangat lepas ni. :)

      Delete
  2. Replies
    1. Buat Imaan09,
      Hehe.. Sudah silap.. Bukan iklanlah.. :)

      Delete
  3. Salam kenal... what a nice blog u have here... very informative..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buat ogyep yummy mellow,
      Salam perkenalan juga.. Tq tq.. Datanglah sini lagi ye nanti.

      Delete
  4. Ketika belajar dikolej saya rajin tampail poster yang mempunyai kata-kata hikmah jadi apabila bangun pagi akan mendapat aura positif.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buat saudara akubiomed,
      Rajinnya saudara.. Harap2 ada yang dapat manfaat daripadanya.

      Delete
  5. Nur, salam ziarah dan tq sudi singgah blog k.gee... ops! bagus info tu...santai tp bernas...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buat Kak Gee,
      Wslm kak. Sama2. Terima kasih kak kerana sudi memberi komen di sini.

      Delete
  6. ye,time beljar sangat suka tampal poster mcm ni..
    sekarang?agak malas dan tak penah kot..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buat Kak Kamalia,
      Biasalah tu kak.. Saya pun ikut mood juga.. :)

      Delete
  7. Love this! ♥ I will be sure to print and paste it on my wall kalau dah ada board.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buat Nisa,
      Tq Nisa.. :) Print jangan tak print.. hehe

      Delete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...