Sila klik link bawah...

Saturday, May 26

Selamat Bercuti semua.. Mari belajar buat kraftangan..


Selamat bercuti buat semua...



Teringin pula nak buat kraftangan ni.. Anda nak cuba..






Demonstration of how to make flowers from tissue paper. Credit to Emma  http://feelingfuzzy.blogspot.com

 Tissue Pom Pom Tutorial and more!






14 comments:

  1. Replies
    1. Kak Suzie @ Mama Zharfan : Thanks kak. ;)

      Delete
  2. Tq atas perkongsian.. selamat bercuti :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Shahriah : Sama2 kak, selamat bercuti juga :D

      Delete
  3. selamat bercuti Nur..moga percutian menceriakan lebih2 bersama orang-orang yg disayang...

    jangan pula dah bercuti lama sampai lupa nak baalik..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Sal : TQ kak.. Harap2 begitulah. Takdelah sampai lupa nak balik.. ;)

      Delete
  4. Assalamualaikum Nur..

    Waaa.. menarik perkongsian ni.. amat sesuai sebagai aktiviti untuk anak akak Dalili sepanjang cuti ni.. mesti dia suka..

    Selamat bercuti juga buat Nur..

    Akak seronok melihat gambar kat Madinah dan Mekah.. bila lah dapat ke sana.. Doakan ye.. semoga akak juga dapat menjadi salah seorang tetamu Allah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Azlita Aziz : Waalaikummussalam kak. Terima kasih kak atas ucapan dan kesudian singgah ke blog Nur.

      Harap Dalili dapat penuhkan masa cuti dengan aktiviti berfaedah. Dah tentu Nur akan doakan agar akak dan rakan2 blogger lain diberikan kesempatan menjadi tetamuNya satu hari nanti.

      Delete
  5. Salam Yong,
    Selamat bercuti.
    Akak punya projek buat gelang dan rantai tangan dgn manik2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Moh Kembara : Wslm. Terima kasih atas ucapan tu.. Pandainya akak buat gelang dan rantai tangan, bolehlah ajar Nur ye..

      Delete
  6. Salam Nur. slmt bercuti juga buat Nur. menarik buat paper flower tu...
    Nur baru balik dari umrah rupanya....suka tengok gambar2 yg Nur kongsikan semasa di sana..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Mamasya : Wslm kak. Terima kasih kak atas ucapan. Ye Nur baru je pulang dari Tanah Suci. Moga perkongsian ini dapat mengimbau kenangan waktu di sana. ;)

      Delete
  7. Wooww...
    ..selama nii asyik keras tangannn jee..
    sesekali berkraftangan camni..ok juge kan..hehe;)

    Selamat Bercuti dear!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Kartini : Saje je kongsikan.. Tak buat pun lagi. Harap2 tangan tak keras la hehe.. Thanks kak, selamat bercuti juga utk akak. :D

      Delete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...