Sila klik link bawah...

Friday, July 13

Alexa Rank Blog Cetusan Rasa Bulan Julai 2012





Salam buat semua,
Apa khabar semua? Sekadar teruja melihat ranking blog ini yang berubah dengan perbezaan yang sangat banyak. Nur pernah menulis mengenainya pada tahun lepas dan linkkan info tentang ALEXA ni. Klik di link ini >>> Apa itu ALEXA rank dan Tips Untuk Tingkatkan Ranking Alexa dengan cepat


(Kredit buat rakan blogger, Cikgu ar-rifke yang menulis mengenainya.)

Nur rasa ranking ni semakin baik ekoran GA pertama yang Nur anjurkan iaitu My Birthday Giveaway 2012 dan wowww 1001 giveaway anjuran Kak Ida (1001 resepi) yang Nur sertai dan telahpun berjaya menerima jemputan khas daripada beliau. (Jika anda terlepas untuk membaca, sila klik ENTRI NUR dan ini pula ENTRI KAK IDA)

Terima kasih banyak kepada semua follower dan pengunjung yang menyokong Nur dalam apa juga bentuk sekali pun. Bantuan anda amat Nur hargai. Tanpa anda, blog ini mungkin sunyi sepi.




Terima kasih buat semua 641 orang follower blog Cetusan Rasa.

Semoga ukhuwah yang terjalin berpanjangan. 

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen2 yang menceriakan hari-hariku..



Sekian, jumpa lagi di lain entri.
Wassalam.

INI ENTRI BERJADUAL

14 comments:

  1. tahniah Nur..teruskan menulis ye :)

    ReplyDelete
  2. wahh... bestnye.. lama dah dni tak tengok alexa rank.. dah la 7bulan tak aktif bloging hehe..

    ReplyDelete
  3. saya lepas tukar domain haritu no ranking terus..alhamdulillah selepas beberapa minggu dah nak turun drpd sejuta

    goodluck!! semoga makin menurun alexa ranking blog ni

    ReplyDelete
  4. tahniah..moga berjaya mencapai sasaran

    ReplyDelete
  5. baru tahu pasal alexa ni tapi tak faham sgt huhu..apapun keep on blogging ye

    ReplyDelete
  6. Ranking YM ntah bape ntah..huhu...sbb YM just sign up, then jarang2 bukak...hehehe.Apapun, keep on blogging ye!:)

    ReplyDelete
  7. masih blurrrrr lagi tentang alexa tu, hihi.. sabar ajelahkan,

    Nur, jumpa nanti di GA KKida ya...

    ReplyDelete
  8. tahniah nur..smga blog nur terus meriah.. akk mmg tak faham mende2 camni.. huuu.. tak pe la kan.. suke melihat kwn2 gembira n tumpang sekaki rasa gembira tu..

    ReplyDelete
  9. Assalam nur, tahniah dari akak ya..
    semuga blog nur akan terus naik rankingnya dan semuga terus berblogging juga..

    ReplyDelete
  10. Apa yang saya perasan untuk mendapakan kedudukan rank Alexa adalah selalu update entri.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...