Sila klik link bawah...

Thursday, July 12

Keputusan My Birthday Giveaway 2012



Untuk lihat senarai peserta, klik di SINI










Siapa yang bertuah untuk memilik FM dari USS ni..





Dengan ini diumumkan keputusan rasmi dengan jawapannya yang paling hampir iaitu RM40.00, tahniah diucapkan kepada Kak Mia Liana.



Klik header di bawah untuk ke blog beliau :



Kepada Kak Mia Liana, sila berikan detail anda pada emel Nur ye. 



mailonpix.com




 Credit picture HERE




Di kesempatan ni, Nur nak ucapkan ribuan terima kasih kepada semua peserta GA pertama Nur. Jangan putus asa ye, mungkin lepas ni Nur akan anjurkan lagi GA yang lebih mudah untuk anda sertai.
Terima kasih diucapkan pada rakan2 blogger yang sudi memberi sokongan yang tidak berbelah bagi.




Inilah rupa laundry bag yang Nur beli di SAKAN.. Jadi maskot Rumah Hijau Tahun 2012.

Nak lihat maskot2 rumah2 sukan lain, klik di SINI

Comel tak? (^___^)


Sekian, jumpa lagi di lain entri, wassalam.


15 comments:

  1. wahhhhhhhh tak sangka pula ya..... terima kasih ya nur... terharunya kak mia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Mia Liana : Sama2 kak.. :) Penyertaan last minute membawa tuah untuk akak..

      Delete
  2. Salam Yong Nur,
    sonoknya deme!
    Dan tahniah pd blogger Mia Liana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Moh Kembara : Wslm Kak Yong, GA pertama dah berakhir.. Lega rasanya.. Hope pemenang iaitu Kak Mia akan suka dengan hadiah Nur tu.. :D

      Delete
  3. bnyk rupanya barang dlm bakul tu...yg nmpknya 3 aje....huhuu....x dok rezeki ..

    tahniah buat pemenang....:)

    ReplyDelete
  4. congrat pemenang ;) ..ingt sikit isi dalam...huahuahuha

    ReplyDelete
  5. Hihi... tak sangka banyak benda dalam bakul tu ye Nur. Kakak ingat 3 barang aje.
    Tahniah buat Mia liana

    ReplyDelete
  6. tahniah kepada yang berjaya

    wah kamu dah pernah umrah rupanya..tahniah

    ReplyDelete
  7. nur,laundry bag froggie tu beli kat mana?ceh,balik nnt teringin gak nak ada tu..hihi
    sangat comel bag tu dan budak yg jadi maskot tu pun comel jugak..tabah je dia ek..hehe

    ReplyDelete
  8. tahniah.. banyak rupanya benda dalam bakul tu.. hehehehe dok sangka sikit aje ^_^

    ReplyDelete
  9. As'kum Nur cayangg.. wah! tahniah akhirnya dah ada pemenangnya.. sori ya akak tak dapat join.. sibuk sangat dan sekarang dah tahu apa nak buat.. Insya~ALLAH kalau lepas ni Nur buat GA mesti akak join! eeee comelnya maskot rumah hijau tu.. kreatif sangat!! i like..

    ReplyDelete
  10. Alahaii sy x sempat pon nak join GA nur..ingt sabtu ahad ni br nk buat

    apa pon tahiah utk mia liana..dia org jb jugak ke?

    ReplyDelete
  11. Aduhai tersasar jauh jawapannya. Tanniah kepada pemenang yang meneka paling hampir.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...