Sila klik link bawah...

Monday, July 2

Rezeki di Pagi Isnin


Muffin... lelong..lelong...



Rezeki pada pagi Isnin. Guru praktikal dari UTM telah menjamu kami dengan muffin choc-chips yang sangat sedap.



Hari Jumaat lepas merupakan kenangan terakhir bersama guru praktikal UTM.

Kami rakan2 guru raikan mereka dengan menjamu Domino's Pizza



Ini menu makan tengah hari selepas LDP dan perjumpaan Ko-kurikulum hari Sabtu lepas.

Rasa lain ayam KFC Hot and spicy kali ni.. Kenapa ye???







p/ s :
 Jemput semua follower blog Cetusan Rasa untuk turut serta dalam GA Nur yang pertama. 

Klik pada banner di bawah untuk makluman lanjut.




Ini bannernya GA Kak Ida 1001 resepi :



10 comments:

  1. rezeki yang kadang2 kita tak sangka kan..semuanya sedap tu

    ReplyDelete
  2. Wah betul-betul rezeki di pagi hari. :-)

    ReplyDelete
  3. salam nur..mmg sedap sungguh semua tu tp yang paling memikat adalah buah rambutan..sedapnyala kalau dapat makan sekarang ni..pos sikit boleh?hehe

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, rezeki org belanja, mudah2an bertambah murah rezeki mereka.

    ReplyDelete
  5. Oh... tu bukan ayam KFC spicy tapi flaming crunch, menu baru KFC.

    Salam kenal. Ingatkan jual muffin... hahahah...

    ReplyDelete
  6. Baru lepas bersukan ingat nak slim tetiba masuk Isnin dah makan bukan main banyak pulak tu hihi...

    ps: Nur risau ye kakak punya blog tak ada header. Anak kakak pun sama dia selalu kata mama punya blog plain tak cantik. Tapi kakak sengaja tak mahu ada header Nur..

    ReplyDelete
  7. assalam Nur
    amboi sedap2 menunya, alhamdulillah rezeki jangan ditolak kan he he
    ayam kfc crunch, memang tak sedaplah anak2 x suka dhlah pedas sgt..

    ReplyDelete
  8. semua makanan diatas tu QH suka...nyum222...rezki2 jgn dtolakkk...lapo terus jadinye...QH dh klik skali dh banner kt bwh tu...cukup x...cukup x..hehe...

    ReplyDelete
  9. As'kum Nur cayangg sori banyak N3 Nur akak terlepas.. busy sangat sekarang ni.. datang pun dah tengah malam.. perut lapo aje tengok makanan yang bertimbun tu huaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

    Macam mana nak join GA Nur.. akak ni bukannya reti hehehhee.. masih cetek yang ilmu blogger ni.. hadoii.. :)) i always support you muahzzz

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...