Sila klik link bawah...

Wednesday, November 28

Lagu Sahabat - Najwa Latif

 
p/s : Suka dengan lagu dendangan Najwa Latif ni.. (rasanya Najwa Latif dah selesai menduduki SPM, kerana semalam merupakan paper terakhir untuk kelas Sains Tulen). Teringat pertemuan indahku bersama sahabat blogger yang amat kusenangi. Ini ENTRINYA.
 

8 comments:

  1. Anak murid dah habis exam, cikgu pun turut lega sama.

    Moga Nur dah betul-betul sembuh dari batuk juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Zakie : Anak murid yang ambil aliran Sains Tulen dah merdeka semalam..tapi yang ambil aliran Sastera masih berjuang lagi.. Paper last mereka next week.

      TQ atas keprihatinan akak.. Malas makan ubat, sebab tu lambat baik.. :)

      Delete
  2. assalamualaikum nur....best juga lagu ni..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Maszull : Waalaikummussalam kak.. Oh akak pun suka ye... Best juga..

      Delete
  3. ye betul dah merdeka dah..tapi anak kekok pulak tak belajar malam tadi..
    dia rasa macam tak percaya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Knor : Dah biasa belajar.. memang kekok.. Bolehlah Adibah bantu akak nanti.. :)

      Delete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...