Sila klik link bawah...

Sunday, December 2

Berkunjung ke Teratak Cik Mat Gebu

 
Anda familiar dengan tiffin biru ni? Cuba teka siapa pemiliknya?
Rasanya ramai yang kerap berkunjung ke blognya..
 
 
 
 
 
Perjumpaan blogger  berlangsung di teratak Cik Mat Gebu.. Nur dalam proses nak buat entri mengenainya dan update gambar2 namun internet agak slow hari ni..
 
Kalau ada yang tak sabar, rakan2 blogger bolehlah membaca entri dari Ayu Citarasa Rinduan dulu ye.... Nur gigih nak upload gambar ni.. :)
 
Selamat berhujung minggu..
 

15 comments:

  1. Replies
    1. Ayu : Sabar ye.. Hehe.. Memang gigih update sebelum cerita basi.. hehe.. ;)

      Delete
  2. Ruginya kakcik tak dapat turut serta...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakcik Nur : Takpe Kakcik.. ada kesempatan nanti kita akan bertemu jua..InsyaAllah.

      Delete
  3. Assalamualaikum,
    Gigih menunggu ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. anyss : Waalaikummussalam Anyss.. Terima kasih kerana sudi bertandang ke blog Nur... Nur dah update entri tu..Komen tau..

      Delete
  4. Cantik mangkuk tingkat yang diperbuat daripada porcelin. Belum pernah jumpa sebelum ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saudara Azrin : Saya pun pertama kali melihatnya.. Cik Mat Gebu memang peminat tegar barangan antik ni..

      Delete
  5. Bestnya..sure cik mat masak best2 kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak kasihredha : Sudah tentu kak.. Lihat entri terkini.. air tangannya buat kami tambah nasi berpinggan2.. hehe

      Delete
  6. as salam

    best nye aktif bergathering..ada pakar masak lagi gempak:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Tihara : Wslm. Memang seronok kak.. Macam tak percaya, kami dapat berada di situ..Layanan dari tuan rumah memang 1st class..

      Delete
  7. Wah...seronoknya Nur dapat jumpa dengan diorang semua...

    ReplyDelete
  8. Assalam nur bertuah dapat pegang tiffinbiru dan bertemu pemiliknya

    ReplyDelete
  9. Salam Nur..

    Seronoknya dapat berjumpa, makan2 dari air tangan tukang masak yg hebat dan dapat borak2 dgn rakan alam maya.. suka tgk gambar2 tu semua.. terasa kemeriahannya..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...