Sila klik link bawah...

Monday, December 3

Telemovie Ke Pintu Bahagia TV3

 
 
 
Drama ini ditayangkan semalam di TV3. Suka sangat dengan gandingan 3F, Fauziah Latif, Fahrin Ahmad dan Faizal Hussein.  dan Nad Zainal
 
 
 
 
 
 



 
 
Suka lagu ni "Tinggallah Kenangan" , nyanyian Hafiz Hamidun.
Sayu je bila mendengar lagu ni.

 
 
p/s : Terima kasih pada semua rakan blogger yang sudi meninggalkan komen dalam entri Kenangan Perjumpaan Blogger (Jelajah Blogger KL Ke Selatan). Nanti Nur balas kunjungan rakan2 blogger ye..
 

10 comments:

  1. tengok movie ni semalam...tp xtgk dr awal...

    ReplyDelete
  2. akak pun tengok ..sukala lakonan dorang

    ReplyDelete
  3. puas hati dengan jalan cerita.
    gandingan pelakon yg mantap..
    masing2 pandai mmbawa watak masing2 :)

    ReplyDelete
  4. tapi akak confuse dgn babak di mahkamah & di restoran. Masa di mahkamah tu macam dah berbaik tetapi kenapa gaduh di restoran. & siapa yg call Faizal Hussein masa di bus stop (dia marah2 jwb call masa tu) & apa kesudahan tragedi penyembelihan tu...???? banyaknya tanda soal... hehehe

    ReplyDelete
  5. alaaaaaaaaaaaaaaa x dpt tgk .. x tahu punn huhuh

    ReplyDelete
  6. suka Fahrin dan Hafiz ..hensem hehe...

    ReplyDelete
  7. xsempat nak tengok!

    tgah mncari link utk download if ada blogger yg baek hati uplodkan lerr drama ni plss...(" ,)

    ReplyDelete
  8. liya tgk cter ni sekerat jalan kak.. lepas tu dah tertido hehe...
    nnti nak cr kat tonton or online mesti ada kan...

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum nur...mmg best jln cite drama ni...:)

    ReplyDelete
  10. salam kenal dari deutschland. nak tanya, ada link tak citer ni? dah lama saya carik tapi tak jumpa la..huhu :(

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...