Sila klik link bawah...

Thursday, January 10

Fiesta Get2Gather di Dataran Bandaraya Johor Bahru

 
Ini sambungan siri terakhir untuk kisah di ENTRI INI.
Pertama kali diriku menjejakkan kaki di Dataran Bandaraya Johor Bahru.
 
 
 
Bikers dari negara Singapura dan Johor bertemu di Program Fiesta Get2Gather yang diadakan di Dataran Bandaraya Johor Bahru pada 30 Disember 2012 dan membantu mengumpul dana Tabung Gaza.
 
 
 
Ada pertandingan mewarna untuk kanak-kanak.
 
 
Tapak pameran dan jualan.
 
 
Comelnya patung kucing ni.
 
 
 
Seronoknya mereka bermain water ball.
 
 
Pemandangan sekitar.
 
 
 
 
 
 
 
Motosikal berkuasa tinggi.
 
 
 
 
  
 
 
Pada rakan2 blogger yang memberi kata2 semangat dalam entri sebelum ni, terima kasih diucapkan.

13 comments:

  1. dalam banyak2 motor tu...mana satu yg nur punya...;)))))))

    ReplyDelete
  2. Hui geramnya melihat motor besar. :-)

    ReplyDelete
  3. Menjeruk rasa tiada berguna
    berserahlah pada yg kuasa
    wah... Nur sungguh meriahnya
    kami tak pergi sebab tak ada masa

    Sunyi-sepi kian terasa
    doa dititip usah bertangguh
    membayangkan pengunggangnya yg sasa
    sebab motornya besar sungguh

    ReplyDelete
  4. betul ke Nur pertama kali ke Dataran Bandaraya ni???

    ReplyDelete
  5. Alamak Nur, motor yg hitam tu sangat hennnnsemmmmm lah. Caiiir okeyh..

    ReplyDelete
  6. Meriahnya. Wow...superbike. Bilalah bley dapat sebijik ni ☺☺

    ReplyDelete
  7. nur .
    beli tak kucing tu bt kngn?

    motor bkuasa tinggi hanya tinggal kngn..
    nk bt mcmana. kuasa tuhan

    ReplyDelete
  8. Aslmkm Nur cayang. Along lum pernah lagi jejak kaki ke Johor...

    ReplyDelete
  9. meriah sekali Fiesta Get2Gather di Dataran Bandaraya Johor Bahru, ramai pemain bola sepak yang hadir untuk memeriahkan suasana, sudah lama tidak ke JB, kali terakhir saya tinggal di sana masa bekerja di Spore 6 tahun yang lepas...

    ReplyDelete
  10. sis! rajinnya sis berjalan. I wish I had the energy like you have la. duduk Jb pun xselalu nk singgah karnival2 mcm ni. enjoy looking at all your pics sis. ^__^

    ReplyDelete
  11. Seriously ni baru 1st time jejak kaki ke Dataran Bandaraya ni? hihihih...Saya selalu lepak situ, sebab dekat situ kan ada luton van jual yongtaufu..

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum nur...bestnya x tahu la ada karnival...:)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...