Sila klik link bawah...

Monday, January 7

Plaza Angsana Berwajah Baru

 
 
Plaza Angsana berwajah baru.
 
Ini sambungan kisah di ENTRI INI.
 
 
 
 
 
 
 
 
 Datang ke Plaza Angsana hanya sekadar untuk cuci mata je sambil lunch kat sini.
Mee rebus Haji Wahid memang sangat terkenal..
Memang salah satu makanan favouriteku..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Masa kami sampai.. Plaza Angsana gelap-gelita akibat terputus bekalan elektrik.
Mujurlah sekejap..
 
 
 
 
Mode : SEDIH yang amat... :(
Kenyataan walaupun pahit, harus kutelan. Macam tak bersemangat je... Rasa down sangat...Ya Allah berilah aku kekuatan untuk menempuh dugaan ini..
 
Pada rakan2 lain, moga kalian juga dapat mendoakan sama. Terima kasih banyak.
 
 

15 comments:

  1. As Salam kak..
    InsyaAllah perbanyakkanlah berdoa. Allah tak lupa kita yang memerlukanNya ..

    ReplyDelete
  2. hah..dh nmpk revised angsana nih,,dya pn pasan time de karnival kraf tempohari..maju dh

    ReplyDelete
  3. Dah lama tak ke johor.

    Sabar yer nur. Mungkin ada hikmah di sebalik apa yg berlaku. Banyakkan berdoa.

    ReplyDelete
  4. salam. sy kena gi ke plaza angsana ni...byk kedai yg ada..buleh la shopping mana yg patut...

    ReplyDelete
  5. awak kenapa down? harap2 semangat pulih segera ye..

    rumah saya sepelaung je dari plaza angsana tapi saya lebih suka shopping kat jusco bukit indah. huhuhu~

    ReplyDelete
  6. kenapa Nur??? Semoga dipermudahkan segala urusan Nur.

    Akak suka tengok Angsana sekarang, hari2 lalu depan tiga empat kali, hehe

    ReplyDelete
  7. Belum pernah menjejaki pasara raya ini tetapi nampak cantik setelah diberi sentuhan baru.

    ReplyDelete
  8. wak pon dh lama jugak X gi angsana ni.. IHikks

    ReplyDelete
  9. Bila KA nak bukak Plaza sendiri pulak,. plaza Kesuma Angsana hehehe

    ReplyDelete
  10. belum pernah ke sini, cantik Plaza Angsana semoga terus sukses!

    ReplyDelete
  11. Kalau time nak raya...mmg bercinta la nak carik parking kat angsana ni...hihihi

    ReplyDelete
  12. masa hri tu pegi angsana..belum pun berwajah baru...
    klu pegi sana, akak suka tengok baju di tingkat atas sekali...lebih murah drp aras2 lain..

    ReplyDelete
  13. angsana, syurga fesyen wanita muslimah. sediakan aje lah pulus nya.
    neway sis. be strong ye, everything happen for a reason.
    Insyaallah, org yg sabar ni besar ganjarannya. ^__^

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum nur...memang dah cantik Plaza Angsana ni...bersabar la dlm menghadapi dugaan hidup...;)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...