Sila klik link bawah...

Wednesday, December 7

Trip to Universal Studios Singapore (Part 5)














p/s: Hari ni kekeringan idea. Jadinya hanya sajikan anda semua dengan gambar2 sahaja. Tiba-tiba teringat kenangan ketika rombongan ke USS. Ada yang ke sana cuti2 sekolah ni bawa anak2???

Ni entri2 yang pernah Nur tulis tentang USS..

Part 4
http://cetusanrasa-nba.blogspot.com/2011/10/trip-to-universal-studio-singapore.html


Part 3
http://cetusanrasa-nba.blogspot.com/2011/10/canopy-flyer-from-below-universal.html


Part 2
http://cetusanrasa-nba.blogspot.com/2011/10/trip-to-universal-studios-singapore.html


Part 1
http://cetusanrasa-nba.blogspot.com/2011/10/sneak-peek-trip-to-universal-studio.html


Suka lihat gambar2 sewaktu turunnya salji yang diambil oleh rakan blogger, Nadiah Sidek. Jom singgah, sila klik DI SINI.




13 comments:

  1. bestnya.........
    ayu tak pernah ke sana

    tadi masuk blog hanis dia kesana, join pakej dari hotel.. berbaloi2.. hehhe
    rasa nak pi pulak

    oh ya, ayu tak kemana2... berniaga mmg mcm nie.. satu hari nanti cdgn nak jalan2 gak..
    tengoklah nanti

    ReplyDelete
  2. Tidak lm list tahun ini ke USS tapi tak tahulah Nur... sebab dekat sangat dengan kita kan...

    ReplyDelete
  3. Sekarang ini dengan Universal Studio ini menerima kehadiran watak-watak Transformer pula.

    ReplyDelete
  4. Universal Studio ni dlm planning thnn dpan nak p..mesti best gila.rasanya boleh spend 8jam kat sini..hehe

    ReplyDelete
  5. akak tak pernah sampai lagi kat sgapore..tpi kat US pernah gi masa study dulu. :)

    ReplyDelete
  6. memang ramai blogger yg pegi USS ni..tapi kan Yana dgr Legoland bakal dibuka di Johor...yana tunngu yang tu jek la..fulus tk banyak lg pun pasport lama dh mati..hehe

    anyway nampak sgt meriah dr gambar2nya..

    ReplyDelete
  7. Cuti2 ke S'pore...bestnya...nak ikutttt..:)

    ReplyDelete
  8. Salam. Bundo tak pernah lagi ke sini. nampak best..

    ReplyDelete
  9. saya belum pernah sampai ke USS lagi w/pun dekat. tapi yg kat LA dah dua kali sampai.

    ReplyDelete
  10. Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I have really enjoyed browsing26 your blog posts. In any case I'll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!…

    ReplyDelete
  11. Buat Ayu @ Citarasa Rinduan,
    Takpe Ayu.. Kalau ada kemampuan dan masa, bolehlah bercuti ke USS. Kebetulan ada rakan yg handle rombongan ke sana, jadi Nur pun ikutlah.

    Buat Kak Zakie,
    Nur memang lama teringin nak ke sini.. At last, tercapai hajat di hati.. :)

    Buat fiza,
    Memang best.. :)

    Buat Saudara akubiomed,
    Masa saya ke sana, yg ada cuma alien yg berbaju oren je.. Transformer takde pun.. :(

    Buat Kak Pen Biru,
    Wah.. Seronok tu, memang berbaloi ke sana.. Kalau di USS, memang tak perasan masa berlalu.

    Buat Kak whitecappuccino,
    Wahhh tentu lebih menarik... Belum pernah jejakkan kaki ke US.

    Buat Maya Mayana,
    Oh ye ke.. Seronok juga ke sana. Takpe, kalau mampu, bolehlah ke USS. Memang memerlukan kos yg agak tinggi bagi yg berkeluarga besar.

    Memang meriah bila berada di sana. Ramai betul orang.. Semuanya bergambar sakan. :)

    Buat Kak cik cek,
    Alaaa kak.. dah melepasssssssss.. hehe. Sorry ye.. tak sempat nak ajak.

    Buat Kak ibundo,
    Wslm. Memang best kak.. Orang dewasa pun rasa happy sangat, budak-budak lagilah.

    Buat Saudara al-lavendari,
    Wah.. tentu lagi best bercuti di sana. Bolehlah kongsi gambar dengan saya.

    Buat Nadiah Sidek,
    Harga tiketnya RM198, beli secara online.

    To Anonymous,
    Really.. Thanks a lot..

    To Anonymous,
    Thank you. Please come again next time.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...