Sila klik link bawah...

Thursday, November 1

Terapi Mata





 
 
Bunga apa ye.. ?? Ermm bab2 nama bunga ni Nur memang fail.. Sorry ye..
 


 
 
 
 
Bunga kemboja


Bunga kemboja
 
 
Bunga putih tu terlupa pula namanya, maaf ye rakan2. Rasanya Nur pernah kongsi dulu di dalam blog ni. Ada sesiapa yang tahu nama bunga ni? Bunga2 ni menghiasi halaman rumah bonda di kampung. Untuk pengetahuan semua, Nur baru je selesai meeting di sekolah dan nak pulang ke rumah. Cuaca mendung dan hujan turun sejak semalam. Sedapnya kalau dapat makan pengat waktu hujan2 macam ni kan. Ok semua.. nanti Nur update lagi ye.. Jumpa lagi nanti.

 

Updated (1 November 2012, jam 6.16 petang) :


Nur dah tahu nama bunga putih ni.. Godeh2 entri lama di SINI, akhirnya jumpa..
Ini bunga santalia. Terima kasih pada Kak Ani atau nama gelarannya Kunang-Kunang kerana memaklumkannya pada Nur.

10 comments:

  1. Tangkap gambar pukul berapa ni Nur? Cantik dan sejuk mata memandang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Zakie : Nur tangkap gambar ni jam 8.30 pagi pada 28 Oktober 2012 yang lepas. Terima kasih kak.. Nur pun memang suka ambil gambar awal pagi. :)

      Delete
  2. cantik gambo2 tu kak...QH pon kalau ditanye nama bunga mmg gagal..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. QH : Samalah kita.. banyak yg tak tahu.. hehe

      Delete
  3. Kak Zai suka tanam pokok tapi kadang2 tak tahu namanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Zaitun : Nur tak pandai tanam..tangan panas.. Suka ambil gambar je.. ;)

      Delete
  4. cantiknya gmbar2 tu...sejuk dan tenang jer mata memndang....

    ReplyDelete
  5. Nur boleh guna flash supaya gambar bunga nampak jelas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saudara Azrin : Saya guna kamera compact je.. bukan DSLR... :)

      Delete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...